Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bridgekaarten. (foto: Herma Bons)
Bridgekaarten. (foto: Herma Bons) (Foto: Herma Bons)

Beginnerscursus bridge in Rhenen

RHENEN - Bridge-Instuif Rhenen organiseert een beginnerscursus. Deze is van 26 september tot en met 12 december.

De cursus wordt gegeven in het Dorpshuis in Achterberg, Achterbergsestraatweg 184 in Rhenen en omvat twaalf lessen, steeds op maandagmiddag van 13.30 – 16.00 uur. De kosten bedragen 75 euro per persoon, waarbij inbegrepen het lesmateriaal en een consumptie.

Iedere les wordt er eerst uitleg gegeven, daarna wordt het aangebodene geoefend. Tijdens het spelen is bij iedere tafel een docent aanwezig om het spel te begeleiden. “U bent welkom als u nooit eerder gebridget heeft, maar ook als u de beginselen op wilt halen. Door de combinatie van theorie en praktijk leert u spelenderwijs bridgen.”

Bridge is een sociaal gebeuren. Je bouwt een netwerk op van kennissen en vrienden die allemaal gefascineerd zijn door dit fantastische spel. Bridge is een denksport en daarom heel goed voor de training van het geheugen.

De meeste mensen volgen aansluitend een vervolgcursus om daarna met voldoende zelfvertrouwen mee te spelen in de vriendenkring of op de club. Bridge-Instuif Rhenen heeft 110 leden die spelen op dinsdagmiddag en/of vrijdagmiddag in het Dorpshuis in Achterberg. Het motto van de vereniging is gezelligheid en competitie.

Bij voldoende opgaven gaat de cursus door. Voor informatie en aanmelding: Herma Bons 06 44143892, Jos de Boer 06 57209095; secr.bridge.instuif.rhenen@gmail.com.

Meer berichten