Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Harmonie Kunst na Arbeid Ingen.&nbsp;</p>

Harmonie Kunst na Arbeid Ingen. 

(Foto: Berry Janssen)

Zomerconcert Kunst na Arbeid Ingen

INGEN - Zondag 3 juli sluit harmonie Kunst na Arbeid het muzikale seizoen af met een zomerconcert in de Sint-Lambertuskerk van Ingen.

Wegens corona hebben alle activiteiten de afgelopen 2½ jaar stilgelegen: geen concerten en optredens, maar ook geen festiviteiten rondom het 125-jarig jubileum. “Nu, inmiddels 127 jaar oud, kunnen we eindelijk weer iets van ons laten horen. En wat hebben wij u als publiek gemist! Natuurlijk hopen wij dat u ons ook hebt gemist en dat u in groten getale komt luisteren.”

Dit zomerconcert is het eerste concert sinds 2,5 jaar en tevens het eerste concert onder leiding van Bas Koolenbrander. Sinds 1 mei heeft deze jonge en zeer enthousiaste dirigent het stokje overgenomen en geeft hij leiding aan zowel het harmonieorkest als het leerlingenorkest. Een frisse start, vol goede moed, met een nieuwe dirigent én een nieuwe voorzitter.

“Wilt u komen luisteren? U bent van harte welkom.” Het zomerconcert vindt plaats in de Sint-Lambertuskerk van Ingen en begint om 12.00 uur. De kerk is open vanaf 11.15 uur en de toegang is gratis. Na afloop is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en drankje, nog even na te praten in het naastgelegen dorpshuis ‘In de Gaard’.

Meer berichten