Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Beachvolleybaltoernooi.&nbsp;</p>

Beachvolleybaltoernooi. 

(Foto: Gert van Burken)

AH Elst Beachvolleybaltoernooi Musketiers

ELST -  De Musketiers is weer begonnen met de voorbereidingen van ons AH Elst Beachvolleybaltoernooi en hoopt dat dit een mooie start is van het nieuwe volleybalseizoen 2022-2023!

“Want op zaterdag 27 augustus 2022 hopen wij weer ons jaarlijks toernooi te organiseren, dat garant staat voor een gezellige ongedwongen sfeer, in combinatie met een leuke spannende strijd!. En we gaan strijden voor een hele grote wisselbeker voor het beste team!
Behalve de aanleg van die volleybalvelden wordt ook gezorgd voor de catering. Dus eten en drinken is volop verkrijgbaar, tegen een betaalbare prijs.”

Nieuw dit jaar is dat het wordt gecombineerd met het dorpsfeest van Elst rondom Het Bestegoed. Met live-optredens en allerlei activiteiten voor jong en oud! Rond 11.00 uur start het zevende AH Elst Beachvolleybaltoernooi en dit duurt tot het einde van de middag.

“Wil jij hieraan meedoen, zorg dan dat je een team bij elkaar krijgt. Een team bestaat uit vier personen (reservespelers zijn natuurlijk toegestaan). Mobiliseer je vrienden, buren, collega’s, familieleden of bedrijfsmedewerkers en schrijf je in, er is plaats voor maximaal zestien teams!
De inschrijfkosten bedragen dertig euro per team, opgeven doe je voor 1 augustus via de site: https://www.musketiers.com/beachvolleybal. De inschrijving is pas definitief op het moment dat de betaling binnen is.”

Meer berichten