Project en fancy fair DHS groot succes!

Algemeen

OPHEUSDEN - De Hervormde School uit Opheusden organiseert eens in de twee jaar een project en een fancy fair.

Twee weken lang hebben de kinderen gewerkt aan het thema: de winkelstraat. Zo was er een dierenwinkel, een bouwmarkt, een uitdoorwinkel en nog veel meer. Ook werd er een puzzeltocht georganiseerd langs de winkels in Opheusden. Vaak kregen de kinderen iets lekkers of iets leuks mee. We willen de winkeliers van harte bedanken voor hun medewerking!

Op zaterdag 21 mei kwamen ouders, familieleden, oud-leerlingen en belangstellenden de creaties van de kinderen bewonderen.
De fancy werd georganiseerd door de activiteitencommissie van de school. Een groep moeders die jaarlijks een activiteit organiseren of helpen organiseren.Er was van alles te koop en er waren activiteiten zoals schminken, een kleedjesmarkt, een springkussen of  een ritje maken  in de brandweerauto of op een echte pony.

“We willen graag een actieve school zijn,” aldus de heer Arends, de directeur van de school. “Dat we betrokken ouders hebben wisten we, maar dit is ongekend. De organisatie van de fancy fair was enorm veel werk, maar ook de spullen voor de verkoop en het ophalen van het afval is allemaal gesponsord. Het zorgt voor verbinding tussen team, ouders, kinderen en achterban en dat was na bijna twee jaar geen activiteiten weer heel welkom.”

Alles bij elkaar is er een bedrag van ruim 8400 euro verdiend voor de school. Een prachtig bedrag! Het team van de Hervormde School bedankte iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen.

Uitgelicht

Digitale krant