Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Peter ontvangt het Certificaat van Waardering met de benoeming tot erevoorzitter.&nbsp;</p>

Peter ontvangt het Certificaat van Waardering met de benoeming tot erevoorzitter. 

(Foto: Arie Kuhlman)

Huldiging Peter van de Peppel van Ons Trefpunt

KESTEREN - Afgelopen april werd na twee jaar weer eens een algemene ledenvergadering gehouden van seniorenvereniging Ons Trefpunt uit Kesteren met aansluitend een gezellige bijeenkomst met de leden. 

Vanwege corona zijn de laatste twee jaar de algemene ledenvergaderingen wel op afstand doorgegaan, maar een gezellige bijeenkomst met elkaar zat er niet in.

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering van 28 april werd afscheid genomen van twee bestuursleden. Ad van den Hoven nam afscheid als bestuurslid, maar blijft aan als wedstrijdleider voor het biljartdeel van de vereniging. Hij werd hartelijk bedankt voor zijn inbreng. 

Peter van de Peppel nam vrijwillig afscheid van zijn bestuursfunctie.Tijdens het afscheidswoord werd Peter heel erg bedankt voor al de jaren dat hij actief is en is geweest binnen de vereniging. De vereniging heeft veel aan hem te danken.

Peter is sinds 1993 lid van Ons Trefpunt en in al die jaren heeft hij verschillende functies gehad waaronder bestuurslid en wedstrijdleider. Peter heeft gedurende vele jaren ook de voorzittershamer gehanteerd binnen de vereniging.
Vanwege deze langdurige en grote inbreng bij de vereniging kreeg Peter namens het bestuur en alle leden van de vereniging een Certificaat van Waardering uitgereikt. Peter werd door de ledenvergadering gehuldigd en benoemd tot erevoorzitter van de vereniging.

De vereniging hoopt dat Peter nog vele jaren lid zal blijven van Ons Trefpunt.

Lid worden van seniorenvereniging “Ons Trefpunt”? 

Bel: 0617150919 of mail: onstrefpunt@outlook.com

Meer berichten