Zuil voor statiegeldbonnen
Zuil voor statiegeldbonnen Foto: eigen foto

In actie voor Renee

Algemeen

RHENEN - “Ergens hopen wij (Anneke en Corina) dat de naam Renee de Heus u al bekend in de oren klinkt want vele actie’s zijn, veelal in de Betuwe, al voorbij gekomen. Opgezet door mensen die, net als wij, begaan zijn met de zorgelijke situatie waarin Renee zich bevind. Gaat er bij u al een belletje rinkelen? Wij leggen het graag nog een keer uit.”

Wie is Renee? Renee de Heus is 22 jaar, vrolijk en ondernemend. Zij heeft het Ehlers Danlos Syndroom. Haar nek en rug wervels zijn instabiel. Zij ligt hierdoor 24/7 met pijn op bed. Om de ziekte en de pijn te stabiliseren is een complexe operatie nodig. Deze operatie kan alléén in Barcelona uitgevoerd worden. De operatie is zeer kostbaar en wordt in NL helaas niet vergoed. Voor de operatie en bijhorende kosten (reis en verblijf) is minimaal 120.000 euro nodig. Echter is de kans groot dat hier nog extra kosten bijkomen voor mogelijk meer onderzoeken en een uitgebreidere operatie.

Bij Jumbo Mostert Rhenen staat sinds 4 januari een zuil waarin u uw statiegeldbonnetje kunt doneren voor Renee. Wij zijn voornemens om op 28 januari in de Jumbo jam en koekpotten te verkopen voor Renee. Daarnaast zijn we bezig met het organiseren van een veiling via facebook. Er is al veel geld (ruim 90.000 euro) opgehaald door de  meelevende bevolking vanuit de Betuwe maar we zijn er nog niet. Helpt u mee om deze operatie te realiseren en het resterende bedrag bij elkaar te krijgen?

Help Renee via een donatie via onderstaande website of doe mee aan één van onze actie’s. Samen gaan we met Renee strijden voor een betere toekomst! (https://kopoprenee.nl)

Uitgelicht

Digitale krant