Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Twee weken op de bank hangen komende kerstvakantie is echt niet nodig. Sportservice Rhenen biedt SAM Sportweek Winter. Een spetterende start van het nieuwe jaar vol sport en bewegen maar vooral veel lol en plezier zoals een clinic freerunnen.</p>

Twee weken op de bank hangen komende kerstvakantie is echt niet nodig. Sportservice Rhenen biedt SAM Sportweek Winter. Een spetterende start van het nieuwe jaar vol sport en bewegen maar vooral veel lol en plezier zoals een clinic freerunnen.

(Foto: Rechtenvrij Pixabay)

Kom van de bank deze kerstvakantie

RHENEN - Twee weken op de bank hangen komende kerstvakantie is echt niet nodig. Sportservice Rhenen biedt SAM Sportweek Winter. Een dag met toffe clinics, een zaalvoetbaltoernooi en een stoere mountainbikeclinic.

Die laatste is voor jongeren van 12 - 18 jaar uit Achterberg op maandag 27 december. Van 13.00 tot 15.30 uur is de MTB-route in Rhenen de Place to be. Opgeven vooraf is noodzakelijk.

Woensdag 29 december kunnen jongeren van 12 - 21 jaar in ’t Gastland in Rhenen knallend het jaar uit. Niet met vuurwerk, maar een potje zaalvoetbal. Knallend op het doel in een wedstrijd met gemengde teams. Van 10.00 tot 13.00 uur voor 12 - 16 jaar en van 13.30 tot 16.30 uur 17 - 21 jaar.

In gymzaal de Lijsterberg in Rhenen zijn er op dinsdag 4 januari drie toffe clinics voor jeugd van 6 - 12 jaar. Op het programma hockey, dans en freerunning. Start is om 10.00 uur en om 13.30 uur is het moe maar voldaan weer naar huis. Tenminste als aan alle drie de clinics wordt meegedaan. Het kiezen van één of twee clinics kan ook. Deelname is gratis maar wel even opgeven.

Het volledige programma en het forumlier om aan te melden is te vinden op: https://www.sportservice-rhenen.nl/sam-sportweek-winter.

Meer berichten