Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Pianist Ishay Shaer speelde onlangs in De Vlam.</p>

Pianist Ishay Shaer speelde onlangs in De Vlam.

(Foto: Berry Geerligs)

Plek voor jou bij Podium De Vlam!

RHENEN - Heb jij belangstelling voor cultuur, zingeving, filosofie en wetenschap? En wil je meebouwen aan een jonge, ondernemende vrijwilligersorganisatie in Rhenen? Kom dan 12 november naar onze oriëntatiemiddag!

Aan de Beukenlaan 2 in Rhenen staat een prachtig gebouw: De Vlam. Vanaf januari 2022 is daar stichting Podium De Vlam gevestigd. Podium De Vlam biedt de liefhebber van cultuur, (podium)kunst, filosofie en zingeving een breed en verrassend programma. Concerten, exposities en een filmhuis bijvoorbeeld. Er vinden lezingen plaats van schrijvers en wetenschappers en je kunt aan workshops deelnemen rond spiritualiteit en creativiteit. 

Op dit moment zoeken we allerlei vrijwilligers, waaronder twee bestuursleden: een algemeen lid en een penningmeester. Als bestuur richten we ons op vragen als: hoe maken we van Podium De Vlam een cultureel icoon in de regio? Welke netwerken en partners zijn voor ons belangrijk? Hoe bereiken we een groter publiek? En vooral: hoe zorgen we dat het voor vrijwilligers een feest is om bij Podium De Vlam actief te zijn? Kijk alvast op https://www.welzijnrivierstroom.nl/gemeente-rhenen/vacaturebank/ om onze vacatures te zien.

Op vrijdagmiddag 12 november vertellen we je meer over Podium De Vlam, onze ambities en de mogelijkheden. We gaan graag in gesprek: waar ligt je belangstelling? En wat kunnen wij jou bieden? Je bent van harte welkom! We starten om 16.00 uur; de bijeenkomst duurt tot 17.30 uur. Locatie: Podium De Vlam, Beukenlaan 2 in Rhenen.

Aanmelden
Meld je aan bij de secretaris Kitty van den Hoek via kittyvandenhoek@icloud.com of telefonisch op 06 51982983.

Meer berichten