Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Vogelnestkastjes maken bij CNME Hemmen

HEMMEN - Nu straks na de herfst en winter, het voorjaar aanbreekt gaan ze er ook dit jaar weer een middag organiseren om leuke nestkastjes of vogelhuisjes te maken voor kleine zangvogeltjes.

Ze doen dit op zaterdagmiddag 27 november aanvang 14:00 uur. De activiteit duurt tot ongeveer 16:00 uur en vindt plaats in het dorpshuis De Oude School aan het Kerkplein 4 in Hemmen. Kinderen van 6 - 13 jaar -eventueel met hun (groot)ouder- zijn dan welkom. Deelname kost inclusief het materiaal, drinken en een verrassing vijf euro per nestkastje (contante betaling bij binnenkomst; er is geen pinbetaling mogelijk).

Al het materiaal wordt als compleet bouwpakket verstrekt en na afloop kunnen de kinderen het nestkastje mee naar huis nemen. Vooraf wel even opgeven via mail: info@cnmehemmen.nl. Vragen en/of informatie kan telefonisch bij Joop 06 42882897.

Het aantal deelnemende kinderen is beperkt tot maximaal 20 deelnemers. Er zullen diverse vrijwilligers aanwezig zijn om de kinderen te helpen. Voor de begeleidende (groot)ouders staat de koffie of thee klaar en is de toegang gratis.
Kinderen die zich in 2020 hadden opgegeven, moeten zich wél opnieuw opgeven via het bovenstaande mailadres.

Meer berichten