Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Pianist Ishay Shaer treedt op in Podium De Vlam.&nbsp;</p>

Pianist Ishay Shaer treedt op in Podium De Vlam. 

(Foto: Berry Geerligs)

Podium De Vlam zoekt vrijwilligers!

RHENEN - Aan de Beukenlaan 2 in Rhenen staat een prachtig gebouw: De Vlam. Vanaf januari 2022 is daar stichting Podium De Vlam gevestigd. De pas opgerichte organisatie heeft plek voor nieuwe vrijwilligers. 

“Gaat je hart sneller kloppen van culturele, wetenschappelijke en spirituele activiteiten? Kom dan 12 november naar de oriëntatiemiddag van Podium De Vlam! 
In gebouw De Vlam vind je als cultuurliefhebber een breed en verrassend programma. Concerten, exposities en een filmhuis bijvoorbeeld. Maar ook lezingen van schrijvers en wetenschappers en spirituele workshops. Allemaal dankzij werkgroepen van vrijwilligers. En daar is plek voor nieuwe enthousiastelingen! Bijvoorbeeld voor: film, kunst en exposities, lezingen, podiumkunsten, spiritualiteit en zingeving.
Voor de ‘bedrijfsvoering’ zoeken we een algemeen bestuurslid, penningmeester, medewerker verhuur, communicatiemedewerker, gebouwbeheerder, audio-visuele ondersteuner én gastheren en gastvrouwen.”

“Heb jij interesse in vrijwilligerswerk op het snijvlak van cultuur en zingeving? En vind je het leuk om aan een jonge, ondernemende organisatie mee te bouwen? Kom dan vrijdag 12 november naar de oriëntatiemiddag voor vrijwilligers en belangstellenden. Dan vertellen we je alles over Podium De Vlam en kun je jouw mogelijkheden bespreken. We starten om 16.00 uur; de bijeenkomst duurt tot 17.30 uur.”
Aanmelden bij de secretaris Kitty van den Hoek via kittyvandenhoek@icloud.com of telefonisch op 06 51982983.

Meer berichten