Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Klompenpad passeert ook de grazende schapen. (foto: JvdS)</p>

Klompenpad passeert ook de grazende schapen. (foto: JvdS)

(Foto: JvdS)

Samen in beweging

OPHEUSDEN - Afgelopen weekend stonden er weer twee prachtige Fresh Air Walks op de agenda, zowel in Opheusden als in Buren. Dit alles onder de noemer Samen in beweging.

Wethouder Herma van Dijkhuizen van de gemeente Neder-Betuwe was actief deelneemster en was erg positief, dit zowel over de mooie routes, maar ook over het mooie initiatief om elke zaterdag in oktober de inwoners te stimuleren in beweging te komen door middel van deze Fresh Air-wandelingen.

De Fresh Air-wandelingen staan in het teken van een gezonde leefstijl, van voldoende bewegen, gezonde voeding en voldoende ontspanning.

Fresh Air staat ook voor het stimuleren om te stoppen met roken, vandaar ook de naam Stoptober. Velen pakken deze maand aan om ook daadwerkelijk die stap te nemen. Het programma Rookvrij en Fitter is samen met het CWZ ziekenhuis opgezet en wordt volledig vergoed door bijna alle zorgverzekeraars.

Aankomende zaterdag 16 oktober staan er weer twee Fresh Air Walks op de agenda, één in Ochten en één in Zoelen. Houd je ook van wandelen en vind je een gezonde leefstijl belangrijk, geef je dan op en wandel mee, start om 10.00 uur. Op de meegenomen strandbal kon iedere deelnemer de reden van deelname opschrijven en waarom hij of zij dit belangrijk vindt.

Inschrijven kan via deze link: https://inschrijven.nl/form/2021100218076-nl.

Meer berichten