Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Ons Genoegen Rhenen in actie. (foto: Ingrid Kerkhoven)</p>

Ons Genoegen Rhenen in actie. (foto: Ingrid Kerkhoven)

(Foto: Ingrid Kerkhoven)

Ons Genoegen Rhenen staat te popelen om op te treden!

RHENEN - Het lijkt lang geleden, maar het eerste grote optreden van 2021 komt eraan. Leonie Peek, voorzitter van SBO, vertelt: “We kunnen niet wachten om weer wat van ons te laten horen.” 

Op zaterdag 6 november kan jij getuige zijn van dit muzikale spektakel in de Cunerakerk in Rhenen. “Geweldig dat we 2021 muzikaal af sluiten met een mooi concert, uiteraard worden alle richtlijnen van het RIVM in acht genomen.” Joost Holtslag vult aan: “Het was niet leuk om stil te zitten, maar ik ben trots en blij dat het concert dit jaar doorgaat.”

Voor dit concert heeft het symfonisch blaasorkest een gevarieerd programma samengesteld. In verschillende samenstellingen worden werken gespeeld. Plezier in het maken van muziek staat centraal op het programma. Alles onder leiding van dirigent Willem van Zee.


Muzikaal aangelegd? Kom spelen bij Ons Genoegen Rhenen! Iedere muzikant met ervaring is van harte welkom. In het symfonisch blaasorkest is per direct plaats voor slagwerkers.  Leonie vertelt: “We zijn blij dat we weer met elkaar mogen spelen. Samen musiceren is het leukste wat er is!”. Benieuwd naar de sfeer en muzikale uitdaging bij Ons Genoegen? Op 6 november treden we om 20:00 uur op in de Cunerakerk, Kerkplein 1 in Rhenen.

Wil je graag een repetitie op maandagavond bijwonen? Neem dan contact op met Leonie via secretarisog@gmail.com. Toegang: kaarten 7,50 euro per persoon. Bestellen kan via de website www.onsgenoegen-rhenen.nl. (Tekst: Joost Holtslag)

Meer berichten