Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Optreden Dick van Altena tijdens Dag van de Ouderen. (foto: Gerard Nieuwenhuis)</p>

Optreden Dick van Altena tijdens Dag van de Ouderen. (foto: Gerard Nieuwenhuis)

(Foto: Gerard Nieuwenhuis)

Gezellige Dag van de Ouderen in Kesteren

KESTEREN - Na het welkom door Roely Scholtus opende wethouder Marien Klein op 2 oktober om 14.00 uur de Dag van de Ouderen in Ons Dorpshuis Kesteren. De activiteiten in Neder-Betuwe worden georganiseerd op initiatief van de Stichting Welzijnsactiviteiten Neder-Betuwe (SWAN). Na de coronaperiode had iedereen er weer zin in en de zaal was dan ook goed gevuld. De wethouder sprak zijn dank uit aan alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

De bezoekers werden bij de ingang van het dorpshuis getrakteerd op een vrolijk welkom van het dweilorkest HetKenNet uit Dodewaard. In de zaal speelde voorafgaand aan de officiële start van de middag en tijdens de pauze de onverwoestbare heer Roest net als vele jaren voor de coronaperiode.

De hoofdgast was Dick van Altena en hij verraste iedereen met prachtige luisterliedjes. Hij presenteerde emotionele liedjes, zoals ‘Die arm om mijn schouder mis ik nog het meest’. Het lied ‘Eens zal de Betuwe in bloei weer staan’ werd enthousiast meegezongen.

Tijdens de pauze werd er gezellig met elkaar gepraat met een hapje en een drankje. Deze middag werd mede een succes dankzij de sponsorbijdragen van bloemist Het Decoratief, bakkerij Huibers, slagerij Augustinus en de firma Geurts uit Dodewaard.  

Het slotlied werd samen met alle betrokken vrijwilligers enthousiast ingezet door Roely. Ten slotte wenste zij iedereen een wel thuis en tot volgend jaar.

Meer berichten