Logo gemeentenieuwsonline.nl

Humanitas Tandem in Rhenen zoekt vrijwilliger

RHENEN - Sta jij stevig in je schoenen? Ben je enthousiast en betrokken? Dan is Humanitas Tandem in Rhenen op zoek naar jou! “Een uurtje per week. Meer heb je soms niet nodig om heel veel voor iemand te betekenen!”

Als vrijwilliger ondersteun je iemand bij het doorbreken van zijn/haar isolement en waar mogelijk bij de opbouw van en nieuw, eigen sociaal netwerk. Dit doe je door de ander gezelschap en een luisterend oor te bieden, samen naar de markt te gaan en die activiteit te ondernemen, die de deelnemer in staat stelt zijn/haar eigen plek in de samenleving (weer) met plezier in te nemen.

Wat krijg je er voor terug? Heel veel waardering, persoonlijke begeleiding door een beroepskracht, scholing (in de vorm van e-learning en verschillende themabijeenkomsten) en vergoeding van gemaakte kosten. Daarnaast zorgen we voor een zorgvuldige koppeling waarbij er goed gekeken wordt naar een klik en je persoonlijke talenten.

Wil jij graag het verschil maken? Neem vrijblijvend contact op met coördinator Mettine Heeren via 06 12066504 of mail naar maatjes.nederrijn@humanitas.nl.

Meer berichten