Logo gemeentenieuwsonline.nl

Activiteitenkalender Werkplaats De Steiger

RHENEN - De Steiger draait op dit moment haar activiteiten in De Westpoort en in De Buurtgarage. “We hopen in de toekomst uit te breiden naar meerdere locaties, maar dat hangt mede af van de inzet van vrijwilligers of initiators die een activiteit willen opzetten en begeleiden. Ben je op zoek naar zo’n plek? Wellicht ook om een beetje werkervaring op te doen, neem dan eens contact op met Carolien IJkel op 06 36034663.”

Overzicht: maandag van 9.30 tot 12.30 uur naaiatelier in De Westpoort. Op maandag van 13.00 tot 15.00 uur zijn we gestart met een teken- en schilderclub. Je kunt vrij werken met de aanwezige materialen. Op woensdag van 9.30 tot 12.30 uur creatief atelier in De Westpoort. Er is allerhande materiaal om vrij te werken. Op hetzelfde tijdstip is er ook een kleiatelier in De Westpoort.

“Lijkt het je leuk om mensen te verwelkomen met koffie en thee? Wij zoeken nog gastvrouwen en –heren! Op woensdag van 9.30 tot 12.00 uur de Woltafel in De Buurtgarage. Een combinatie van Leestafel en bezig zijn met haken of breien. We zoeken voor deze morgen een handige vrijwilliger om de dames en heren de fijne kneepjes van het brei- en haakwerk bij te brengen.”

Op donderdag van 16.00 tot 19.00 uur kookclub om voor vier euro (exclusief drankjes) een driegangendiner te bereiden. “Heb je zin om mee te koken of mee te eten? Graag even van te voren opgeven, want vol = vol. Leuk nieuwtje: de Timmerwerkplaats De Opknapper in De Westpoort is klaar voor gebruik. Bel 06 36034663 of mail met werkplaats.desteiger@gmail.com.”

Meer berichten