Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Repaircaf&eacute; Rhenen)</p>

(foto: Repaircafé Rhenen)

(Foto: Repaircafé Rhenen)

Repair Café Rhenen weer open op afspraak

RHENEN - Op vrijdag 28 mei hoopt Repair Café Rhenen tussen 13.30 en 16.00 uur weer een reparatiemiddag te houden.

"Goederen kunnen alleen op afspraak worden ingeleverd. Aanmelding per e-mail, repaircaferhenen@gmail.com, vòòr zaterdagmiddag 22 mei 15.00 uur. Uiterlijk donderdag 27 mei geven we bericht of we de aanvraag kunnen honoreren en over het aanlevertijdstip. Lever de reparatie op de aangegeven tijd in en hou daarbij de Covid-19 regels in acht; hou afstand, gebruik een mond-neusmasker, desinfecteer de handen en volg de instructies ter plaatse op."

"Bij het aanmelden graag het volgende vermelden: omschrijving goederen, type, klachtomschrijving en bij voorkeur een foto. Vanwege geringere bezetting kunnen we mogelijk niet alle aanvragen honoreren. Op 28 mei kunnen we in ieder geval nog geen kleine kledingreparaties ontvangen. Lever de goederen huishoudelijk schoon in. Verwijder vooraf materialen als wegwerpstofzakken en filters.

Bij het inleveren van de goederen vragen wij de huisregels van het Repair Café door te nemen en voor akkoord te tekenen. Noteer tevens het telefoonnummer waaronder wij u die middag kunnen bereiken. Tijdens de reparatiewerkzaamheden kan vanwege de Covid-19 maatregelen niet in De Westpoort worden gewacht. De medewerk(st)er van het Repair Café verstrekt daarom vervolgens een afhaaltijd."

Repair Café Rhenen is te vinden in De Westpoort, zij-ingang aan de Veerweg 1 in Rhenen en bereikbaar via e-mail, repaircaferhenen@gmail.com. Zie ook de website, het sociaal portaal (samen.rhenen.nl) of facebook.

Meer berichten