Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Uitnodiging. (foto: Promotiemateriaal KNVB)</p>

Uitnodiging. (foto: Promotiemateriaal KNVB)

(Foto: Promotiemateriaal KNVB)

Ga voetballen als Oranje!

RHENEN - Op woensdag 21 april om 17.00 uur houdt sportvereniging Candia’66 het Oranjefestival voor kinderen van 4 tot 8 jaar oud (oudere kinderen zijn ook welkom!).

"Samen met onze eigen jongste jeugd kunnen niet-leden een uur lang allemaal leuke voetbaltrucjes oefenen. Onze trainers zullen op een speelse manier de eerste beginselen van het voetballen uitleggen."

De KNVB heeft speciaal voor deze activiteit een aantal leuke oefeningen bedacht en materialen toegestuurd naar Candia’66. Het thema is 'Ga voetballen als Oranje' en de KNVB-bondscoaches Frank de Boer en Sarina Wiegman hebben voor alle deelnemers een kleine verrassing in petto.

Candia’66 heeft al bijna zestig jongens en meisjes tussen vier en acht jaar aan het voetballen, maar er is nog voldoende plek voor nieuwe leden. "De contributiekosten zijn gering en als u dit seizoen nog lid wordt van onze vereniging, ontvangt u ook nog eens een mooi trainingstenue. Ook tijdens de Covid-19 periode trainen de kinderen iedere woensdag van 17.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 10.00 uur.

Wilt u eens ontdekken of voetballen een leuke sport is voor uw zoon of dochter? Kom dan op 21 april een kijkje nemen bij Candia’66. Wellicht heeft uw zoon of dochter al een flyer ontvangen van een Candia lid, maar ook zonder uitnodiging bent u ook van harte welkom om 16.50 uur bij de hoofdingang van ons sportpark."

Opgeven kan via de website www.knvb.nl/alsoranje en selecteer het event bij Candia’66. Ook zonder opgave is iedereen welkom. Deelname is gratis. Voor meer informatie mail naar jeugdbestuur@candia66.nl.

Meer berichten