Last van de buren?

Algemeen

RHENEN - Het mooie weer komt er weer aan. We gaan met zijn allen meer naar buiten. Mooi weer betekent ook barbecueënde buren, kinderen die buiten spelen, open deuren en de televisie aan. Mensen die met luide stem zitten te telefoneren, zodat je noodgedwongen alle gesprekken moet horen.

In de zomer hoor je dingen van je buren die je in de winter niet hoort. Dat kan tot veel irritaties leiden. Bespreek je probleem met de buren. Misschien hebben ze helemaal niet door dat ze overlast veroorzaken. Ga niet naar de buren als je geïrriteerd bent. Wacht tot je kalm bent en vertel op een rustige manier aan de buren waar je last van hebt.

Voor meer tips over hoe om te gaan met je buren: www.problemenmetjeburen.nl. Kom je er niet uit met je buren, dan kan Buurtbemiddeling helpen. Op de website van Welzijn Rivierstroom kan je meer lezen over Buurtbemiddeling.

Je kan contact opnemen met Buurtbemiddeling via de website van Welzijn Rivierstroom het contactformulier invullen: https://www.welzijnrivierstroom.nl/gemeente-rhenen/buurtbemiddeling-rhenen/wilt-u-buurtbemiddeling of neem contact op met Jolanda Huizinga jolandahuizinga@welzijnrivierstroom.nl of 06 47547277.

Uitgelicht

Digitale krant