Logo gemeentenieuwsonline.nl

Afhaalbieb blijft

NEDER-BETUWE - De lockdown is verlengd. Daarmee blijven ook de Bibliotheken nog gesloten. "Wij gaan in ieder geval tot en met 6 april door met de Afhaalbieb. In Neder-Betuwe kunt u terecht op woensdag- en vrijdagmiddag in de vestiging in Dodewaard en vanaf 16 maart op dinsdagmiddag ook in Kesteren. De openingstijden in beide vestigingen zijn 14.30 – 16.00 uur."

"De Afhaalbieb is de bieb op afspraak. Op onze website vind je de pagina ‘afhaalbieb’, www.bibliotheekrivierenland.n/afhaalbieb. Vanaf die pagina kun je kiezen voor een van de vestigingen waar we de afhaalservice organiseren. Klik je door, dan zie je dat je voor een dag en tijdstip kunt reserveren. U kunt kiezen om een verrassingstasje reserveren met de boeken van uw favoriete genre, boeken inleveren en ook reserveringen afhalen die nog voor je klaarstaan. Combinatie kan ook. Dat kunt u aangeven bij de opmerking op het webformulier.

Lukt het niet om een afspraak maken via internet? Of behoort u tot de risicogroep en kunt u of wilt u liever niet naar de Bibliotheek, maar u wilt wel graag boeken lenen? Geen nood. In beide gevallen: bel de klantenservice van de bibliotheek 0344 639940."

Meer berichten