Alzheimercafé Arnhem online
Logo gemeentenieuwsonline.nl

Alzheimercafé Arnhem online

ARNHEM - Ook het tweede Alzheimer Café Arnhem van dit jaar gaat online door op dinsdag 16 februari van 19.30 – 20.30 uur, #ACArnhemLive. Ieder wordt vrijblijvend uitgenodigd om deel te nemen aan het online Alzheimer Café.

"In dit ACArnhemLive gaan wij op onderzoek uit naar de brede ondersteuning voor de mantelzorger, in samenwerking met het MVT Arnhem (Mantelzorg Vrijwillige Thuishulp in Arnhem).

Bij wie kunt u terecht voor vragen? Welke ondersteuning is er voor de mantelzorger? Wij laten u op deze avond kennismaken met wat er in de regio voor mogelijkheden zijn als ondersteuning bij het zorgen voor iemand.

U maakt eveneens kennis met het ambitieuze project 'Arnhem, Dementievriendelijke Samenleving'. Want in Gelderland gonst het van de dementievriendelijke bedrijvigheid en daar kan onze provinciehoofdstad niet bij achterblijven. In een dementievriendelijke gemeente kunnen mensen met dementie zo lang mogelijk thuis wonen en mee blijven doen. Er is begeleiding op maat voor hen én hun mantelzorgers zowel op het gebied van zorg, wonen als welzijn. Samen maken wij Arnhem dementievriendelijk.

Benieuwd? Vraag uw Microsoft Teams link aan via alzheimercafe.arnhem@alzheimervrijwilligers.nl.

Meer berichten