Save the date!
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Astrid Feddes
Astrid Feddes (Foto: )

Save the date!

ZETTEN - Zaterdag 6 maart spreekt Astrid Feddes op de vrouwendag in Zetten. Het thema is dit jaar: 'Kom tevoorschijn'. Het gaat over roeping en bestemming, dat vrouwen in hun omgeving zichtbaar worden.


"Sta op, mijn vriendin, en kom, Mijn allermooiste! Mijn duif in de kloven van de rots, in de schuilplaats van de bergwand, laat Mij uw gedaante zien, laat Mij uw stem horen. Want uw stem is zoet en uw gedaante is bekoorlijk." Hooglied 13b en 14

Astrid Feddes (1966) is getrouwd met Jaap en samen hebben ze twee dochters en een zoon. Ze woonden met hun gezin in Zweden, China en Canada. Ze spreekt regelmatig in kerken, op bijbelscholen en op conferenties in binnen- en buitenland. Astrid is gepassioneerd om vrouwen te inspireren en te activeren in het Koninkrijk van God. Ze is oprichter van Destined to Reign en (mede) oprichter van Credo Huizen. In 2018 verscheen haar boek Welkom aan boord. Meer info: destignedtoreign.nl, credohuis.nl.

Deze dag zal anders verlopen dan normaal. Het wordt een ochtendprogramma van 10:00 tot 12:00 uur. Dit zal door middel van een livestream zijn.

Verder informatie volgt nog, afhankelijk van de coronamaatregelen. "Houd onze website en facebookpagina in de gaten: www.deschakelzetten.nl/vrouwendagen."

Meer berichten