Lege stoelen in Dodewaard
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Lege stoelen. (foto: Wim Bloemendal)</p>

Lege stoelen. (foto: Wim Bloemendal)

(Foto: Wim Bloemendal)

Lege stoelen in Dodewaard

DODEWAARD - Sinds half maart 2020 staan deze stoelen leeg. Andere jaren werden ze wekelijks bezet door mannen die oefenden voor een concert.

Het gehele programma wat betreft het zingen voor ouderen zieken en liefhebbers van mannenzang hebben dit jaar het Dodewaards Mannenkoor moeten missen in verband met corona. Wel kreeg ieder lid wekelijks de gelegenheid om de stem te oefenen bij het kijken en luisteren naar een YouTube filmpje.

Op zeker moment zijn de mannen met echtgenoten op een coronaveilige manier verrast met de snackmobiel van Roodbeen, een ieder kon toen genieten van een lekkere warme hap. Ook kon een ieder weer eens fijn met elkaar spreken en van gedachten wisselen.

Daarna is men nog een keer als mannenkoor bij elkaar geweest, en is er buiten op veilige afstand van elkaar vier liederen gezongen. Na dit zingen was Gert van de Kolk er met zijn hamburgerwagen en is er ook toen genoten van een lekkere warme hap. Eind november kreeg ieder lid een heerlijke speculaaspop van het bestuur.

Dat het Dodewaards Mannenkoor niet werd vergeten door de mensen bleek wel, uit de statiegeldactie van Coop Dodewaard. Ook door de actie clubsupport van de Rabobank bleek dat er weer veel mensen op ons gestemd hebben. Iedereen die hier aan heeft bijgedragen wordt heel erg bedankt hiervoor. Wij hopen dat we in de loop van 2021 weer vaak van ons kunnen laten horen."

Meer berichten