Kabouters blijven groeien
Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kabouters vinden het leuk op Candia. (foto: Theo Hoogendorp)</p>

Kabouters vinden het leuk op Candia. (foto: Theo Hoogendorp)

(Foto: Theo Hoogendorp)

Kabouters blijven groeien

RHENEN - Dan verwacht je dat door Covid-19 de instroom bij de allerjongste jeugd wellicht wat minder zal zijn, maar nee hoor...

Net als de voorgaande jaren zien we een enorme aanwas bij de O7 (kabouter) teams. Op dit moment tellen we alweer bijna 25 jongens en meisjes op de training. Het is niet altijd te verklaren maar wat ons betreft is de aanwezigheid van zoveel enthousiaste train(st)ers een zeer belangrijke ingrediënt voor dit succes.

De tweelingzusjes Celine en Judith Heemsbergen zijn inmiddels niet meer weg te denken bij de trainingen op woensdagmiddag om 17.00 uur. Maar als dan ook nog voetbalpapa's als Erick van der Lek, Gerben de Rooder en Joshua van de Scheur komen meehelpen, dan weet je dat de kids de juiste begeleiding krijgen.

Zelfs Leon Toonen (DoVo-coryfee) en Collin van Mourik (ex-Vitesse) zijn gesignaleerd en hebben aangegeven te willen komen helpen. Deze instroom is geweldig om te zien en het resultaat van onze goede naam en het betrokken werk van zoveel vrijwilligers. "Wat ons betreft mogen kabouters altijd blijven groeien."

Meer berichten