Speurtocht Volg de ster...

Algemeen

DODEWAARD - Ga je mee op zoek naar de sterren? Omdat we geen kinderclub met Keitjes kunnen houden hebben we een speurtocht in Dodewaard bedacht. Het lijkt op de berenknuffels zoeken in het voorjaar. Nu ga je op zoek naar gele sterren met een letter er in.

Deze sterren hangen voor de ramen of bij de deur of ergens buiten bij huizen in de straten rondom de basisscholen. Je kan dus coronaproof zoeken, want ze hangen 2 weken op en er is dus tijd voor iedereen om te zoeken.

Zoek de 14 sterren! In elke ster staat een letter dus als je alle sterren gevonden hebt, heb je 14 letters gevonden. Met deze 14 letters kun je een korte zin van 3 woorden maken. Alle kinderen tot en met 12 jaar mogen meedoen, ook als je niet naar Keitjes komt. Als je de oplossing inlevert, krijg je een cadeautasje met leuke knutsel en dingetjes voor Kerst. Inleveren kan via keitjes.dodewaard@gmail.com.

Wanneer? Vanaf woensdag 9 december tot en met woensdag 23 december hangen de sterren op en kun je zoeken. Inleveren kan tot en met 24 december. Kijk op https://www.facebook.com/keitjes.dodewaard.

Voor de Wijzen uit het Oosten was de ster boven Bethlehem een soort kompas om de stal te vinden met Maria, Jozef en… Jezus! Ga je mee met de Wijzen de sterren zoeken?!

Uitgelicht

Digitale krant