Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Deelnemers aan workshop solliciteren. (foto: Cora van den Berg)</p>

Deelnemers aan workshop solliciteren. (foto: Cora van den Berg)

(Foto: Cora van den Berg)

Hoe bereid ik me voor op mijn sollicitatie?

RHENEN - Door de coronacrisis moeten veel mensen weer op zoek naar een andere baan. Dat betekent, dat je weer moet solliciteren! En dan maar hopen op een uitnodiging voor een gesprek. En als dat gebeurt dan is het zaak om je daar zo goed mogelijk te presenteren.


Dat vraagt een goede voorbereiding. Vragen als "waarom wil je deze baan?", "waarom ons bedrijf?", "waarom denk je dat je geschikt bent voor deze functie?" kun je natuurlijk verwachten. Maar ook kan het helpen dat je op je kleding let. En zo zijn er nog veel meer punten te bedenken waar je op moet letten.
JobHulpmaatje Rhenen organiseert een workshop voor mensen die graag nog wat ondersteuning en tips willen krijgen bij de voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Ook is er de gelegenheid om een sollicitatiegesprek te oefenen. Als je al een baan op het oog hebt dan kun je de advertentie daarvan meenemen zodat je gericht kunt oefenen.


Deze workshop wordt gegeven op zaterdagmorgen 12 december van 9.30 tot 11.30 uur in de hal van de Gedachteniskerk, Herenstraat 82 in Rhenen. De workshop wordt geleid door Annette Roks, die veel ervaring heeft op dit gebied. Deelname is gratis. Ben je geïnteresseerd, meld je dan aan via de website www.jobhulpmaatjerhenen.nl/voorwie? Je ontvangt dan informatie over de precieze inhoud van de workshop.

Voor nadere inlichtingen kun je het nummer van JobHulpMaatje bellen: 06 20310418.

Meer berichten