(foto: René Roelofs)

Puntendeling voor DFS

OPHEUSDEN - Op een druilerige zaterdag schotelde beide ploegen een wedstrijd met twee gezichten voor. De eerste helft was voor DFS en de tweede voor de thuisploeg.

In de eerste helft gaf sv DFS met noodgedwongen enkele omzettingen in het team niets weg. CHRC schoot een keer voorlangs terwijl een vrije trap van De Wit overging. DFS kreeg vanaf de stip, na een overtreding op de op dreef zijnde Van Burken, de kans om op voorsprong te komen. Joost van Dam zag zijn matig ingeschoten bal echter door doelman Oroilidis gestopt worden. Dezelfde doelman redde daarna nog twee keer bekwaam met de voet op inzetten van Van Dam. Negen minuten voor de rust leverde back Huibers een perfecte voorzet af die door Mark van Burken werd binnengekopt, 0-1. DFS vergat daarna door te drukken en kreeg daar in een matige tweede helft de rekening voor gepresenteerd.

CHRC kwam fel en met een aangepast middenveld uit de kleedkamer. DFS wist zich hier eigenlijk geen raad mee en was geen schim meer van de ploeg voor de rust. Verder als enkele speldenprikjes kwam DFS niet meer. Rond het half uur scoorde CHRC na een vrije trap die voorkwam en uiteindelijk werd binnengeschoten de gelijkmaker, 1-1 DFS was niet meer bij machte om het tij te keren en kwam in het laatste kwartier zelfs nog drie keer goed weg bij grote mogelijkheden voor de thuisploeg, zodat men zich tevreden moest stellen met een punt.

Opstelling: Noah Tomatala, Xander Breunissen, Tom Brienissen, Julian de Wit, Wouter Huibers (75.Petrus Papilaja), Gijs Grootendorst, Thijs van den Brand, Joop Gerritsen (75.Patrick Hovestad), Ritchie Meuzer (83.Ryan Mekking), Mark van Burken, Joost van Dam.