Logo gemeentenieuwsonline.nl
Hulppunt Lienden is elke maandag van 10.00-12.00 uur  in het Gildehuis, Verbrughweg 2A in Lienden. (foto: Jan van Rossum)
Hulppunt Lienden is elke maandag van 10.00-12.00 uur in het Gildehuis, Verbrughweg 2A in Lienden. (foto: Jan van Rossum)

Financieel spreekuur naar Gildehuis in Lienden

LIENDEN - Hulppunt Lienden is vanaf oktober in het Gildehuis aan de Verbrughweg 2A. Met de verhuizing ligt het Hulppunt dichter bij andere belangrijke plekken in Lienden, zoals de huisartsenpraktijk en de winkels.

Elke inwoner van de gemeente Buren die de administratie rond de eigen financiën lastig vindt kan terecht bij het Hulppunt. De vrijwilliger thuisadministratie helpt bij het aanvragen van kinderbijslag, brieven die moeilijk te begrijpen zijn en andere financiële zaken.

Ook is er altijd een medewerker van Welzijn Rivierstroom aanwezig. Zij kan helpen bij vragen over bijvoorbeeld vrijwilligerswerk of mantelzorg. Of meedenken over initiatieven in de buurt.

Hulppunt Lienden is elke maandag open, vanaf oktober op een nieuw tijdstip: van 10.00-12.00 uur. Het Hulppunt werkt op afspraak. Bel daarvoor naar Welzijn Rivierstroom 0344 602337.

Meer berichten