Logo gemeentenieuwsonline.nl
Brit en Bram aan het oefenen. (foto: Nelleke Brenkman)
Brit en Bram aan het oefenen. (foto: Nelleke Brenkman) (Foto: Nelleke Brenkman)

Met als thema: Duik erin! Vakantie Bijbel Week Lienden

LIENDEN - In de laatste week van de zomervakantie (24 - 30 augustus) is er een speciale editie van de Vakantie Bijbel Week. "We hebben een aangepast kinderprogramma, helemaal corona-proof! En voor de tieners zijn er workshops en een actief en uitdagend spel."

Ieder jaar wordt aan het eind van de zomervakantie voor kinderen een feestelijke VBW georganiseerd. De huidige coronacrisis heeft helaas ook gevolgen voor onze organisatie. Maar hoe graag willen we alle kinderen, tieners en volwassenen van onze regio verwennen met een mooi VBW-programma! En dat is ons gelukt!

Er is een dagprogramma voor alle ingeschreven kinderen van 4 - 12 jaar (tot en met de brugklas). Vergeet je dus niet in te schrijven! Dit kan gratis en tot uiterlijk 1 augustus via www.hervormdlienden.nl.

"Doe je mee? Al is het maar voor één dag, dat is helemaal niet erg, alles is terug te kijken. Het is ook gezellig als je je buren, vriend of vriendin mee laat doen! Op maandag 24 augustus komen jullie een goodie-bag op halen. Hier zit alle informatie in voor de week.

Het programma op de andere dagen start online* met muziek en een Bijbelverhaal. Bram & Brit, Sas & Jet zijn ook van de partij! Kijk maar vast hoe ze je uitnodigen! Naast dit dagprogramma hebben we ook een verrassend leuk avondprogramma voor tieners vanaf dertien jaar en volwassenen. Inschrijven is niet nodig, gepaste afstand wél."

Uitgebreide informatie en onze folder staat op www.hervormlienden.nl op facebook en Instagram en op www.youtube.com/watch/vakantiebijbelweek lienden.

Meer berichten