Logo gemeentenieuwsonline.nl
Speurtocht op landgoed. (René Koster)
Speurtocht op landgoed. (René Koster)

Zoek de schat op Landgoed Mookerheide

MOOK - Je vervelen in de vakantie hoeft niet, want je kunt op avontuur op Landgoed Mookerheide. Via een speurtocht ga je op zoek naar de schat van het landgoed.De speurtocht heeft de vorm van een waaier en daarmee maak je een stoere speurtocht over Landgoed Mookerheide. Onderweg zijn er acht verschillende opdrachten, waarbij je het gebied op een andere manier beleeft. Zo kom je van alles te weten over het landgoed, maar beleef je ook de natuur met je voeten, je neus en je handen. Let onderweg wel goed op want overal staan figuren en letters die je de plek van de schat vertellen. Lukt het jou de schat te vinden?

De kleurrijke speurwaaier van Natuurmonumenten staat boordevol leuke opdrachten en natuurweetjes en kost 4,50 euro voor leden en 7,50 euro voor niet-leden en is te koop bij pluktuin Zelfgeplukt in de tuinen van Landgoed Mookerheide. De pluktuin is open op woensdag, vrijdag en zondag van 11.00 tot 16.30 uur.

Woorden : 160

Artikel is laatst opgeslagen sinds 04:48OpslaanPublicatie > GN Berg en Dal Heumen Mook vrijdag 17 juli 2020 > Artikel schrijven

Meer berichten