Logo gemeentenieuwsonline.nl
Klankschaal.
Klankschaal. (Foto: )

Klankconcert in De Vlam in Rhenen

RHENEN - Een uitnodiging om met lichaam, geest en open hart te komen genieten van een uur klankschalen, rainsticks, oceamdrums, bellen en gongs. Je kunt tijdens dit klankconcert op de grond liggen of zitten (neem dan een matje, kussentje en deken mee indien gewenst), maar je kunt het ook volgen terwijl je rustig op een stoel zit. Voel je je geïnspireerd hierdoor en wil je dit graag een keer ervaren? Of heb je het al eerder ervaren en ken je de zachte, rustige energie waar je stap voor stap in terecht kunt komen tijdens zo’n klankconcert? Voel je dan vrij om op zondag 21 juni van 10.30-11.45 uur naar De Vlam te komen, Beukenlaan 2 in Rhenen.

Thérèse Evers

Thérèse Evers (1966) heeft ruim 25 jaar bij de politie gewerkt, waarvan het grootste deel bij de zedenpolitie. Daarnaast heeft zij lange tijd ervaring opgedaan in de wereld van mindfulness, meditatie en klanken. Inmiddels werkt zij sinds enkele jaren als instructeur voor hulphonden. Zij geeft lezingen en workshops over de gevolgen van seksueel geweld in de kindertijd. Over dat laatste onderwerp schreef zij de semi-autobiografische roman 'De som der delen', die in 2015 werd gepubliceerd.

Bijdrage in de kosten 9,00 euro; 6,00 leden en begunstigers. Aanmelden graag telefonisch of per mail bij Trudi Alblas: 06 29564912 of trudialblas@gmail.com. Meer informatie over het programma in De Vlam in Rhenen staat op: https://www.devlamrhenen.nl/programma.

Meer berichten