Logo gemeentenieuwsonline.nl
Tessa met de flyer van de Home Edition. (foto: Geeske van de Wardt)
Tessa met de flyer van de Home Edition. (foto: Geeske van de Wardt) (Foto: )

Speciaal voor alle Avond4daagse-liefhebbers

KESTEREN - De organisatie van de Avond4daagse in Kesteren heeft moeten besluiten om het evenement niet door te laten gaan. Bestuurslid Kunie Verwoert: “De voorbereiding was al gedaan. Maar wij vonden het niet verantwoord om zo kort, nadat evenementen weer van start zouden mogen gaan, zo’n grote groep mensen samen te laten komen. Ook wordt de vierdaagse grotendeels gesponsord door de Kesterense ondernemers en die wilden wij in deze moeilijke tijd niet financieel belasten."

Kesteren doet dit jaar mee, met de landelijke Home Edition van Avond4daagse.nl. “Hierdoor kan iedereen in Kesteren een eigen 4daagse open. Met je vriendjes, je sportmaatjes of met je gezin in de periode van 1 juni - 31 augustus. Vanaf je eigen huis met routes via de app van eRoutes. Na vier dagen lopen ontvang je de Avond4daagse medaille thuis! Zo kun je toch jouw serie medailles compleet maken.”

Aanmelden kan via www.avond4daagse.nl. De inschrijving is reeds gestart, kosten per deelnemer zijn 5 euro. Daarvoor krijg je vier verschillende routes via de eRoutes app. Je kunt daarbij kiezen uit 2,5, 5 en 10 km.

Tessa, de dochter van mede-bestuurslid Geeske van de Wardt sprong een gat in de lucht, toen ze het bericht hoorde. Tessa: “Er gaat al zoveel niet door of anders in deze tijd. School, sporten, spelen met mijn vriendje Bram en vriendinnen. Ik vind het echt moeilijk soms, maar dat ik samen met papa en mama en mijn broer toch de 4daagse kan gaan lopen, vind ik echt superfijn!”

Meer info staat op avond4daagse.nl of op de Facebookpagina van Avondvierdaagse Kesteren-Hoenderik.

Meer berichten