Vrouwen van Nu Hien-Dodewaard
Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

Vrouwen van Nu Hien-Dodewaard

DODEWAARD - Het had heel wat voorbereid, het bestuur van Vrouwen van Nu Hien-Dodewaard. Al deze avonden met sprekers, de creatieve 'doe-avond' en de data van de afdelingsclubjes blijven allemaal nog even op de plank liggen.

"In deze vreemde en voor sommigen eenzame tijd van de coronacrisis missen we allemaal de maandelijkse bijeenkomsten, de fietsclub, de handwerkclub, de leeskring, de cabaretgroep en niet in de laatste plaats de tuinclub. Gaat het geplande tuinreisje nog door gaan in juni en kunnen we met de culturele commissie dit jaar een museum bezoeken? Met deze, nog niet te beantwoorde vragen in het achterhoofd, is besloten om toch maandelijks een nieuwsbrief te sturen en iedere maand de leden van Vrouwen van Nu met een presentje te laten weten dat we nog aan elkaar denken."

In de week voor pasen werd er een leuk viooltje in pot met goede wensen rondgebracht en nu, half mei een bakje aardbeien met een prijspuzzel, waarvan de uitslag bij de bestuursleden in de bus kan worden gedaan. Uiteraard worden er prijzen verloot voor de goede oplossing van de woordzoeker. Erg leuk is dat een dag na het rondbrengen van aardbeien en puzzel de oplossingen al binnen stroomden.

Meer berichten