Logo gemeentenieuwsonline.nl
Bestuursleden St. Vrienden van de Wingerd en Elim.Van links naar rechts: Peter Kits (voorzitter)Hiske Weijman (bestuurslid) Marco Blok (nieuwe penningmeester) Wulf van de Bijl (oud-penningmeester) en Teuny van Barneveld(secretaris) (foto: Rens Blok)
Bestuursleden St. Vrienden van de Wingerd en Elim.Van links naar rechts: Peter Kits (voorzitter)Hiske Weijman (bestuurslid) Marco Blok (nieuwe penningmeester) Wulf van de Bijl (oud-penningmeester) en Teuny van Barneveld(secretaris) (foto: Rens Blok) (Foto: Rens Blok)

Als dank voor tomeloze inzet

AMERONGEN - Vrijdag 3 april werd als blijk van waardering aan alle medewerkers en vrijwilligers op de locatie Elim en De Wingerd in Amerongen een 'tulpen hulde' gebracht. Dit voor hun onophoudelijke, warme en betrokken zorg!

Zij geven alles om de zorgvragers en bewoners dat te geven wat nodig is in deze moeilijke, heftige en onwerkelijke tijd van het Coronavirus. Op genoemde locaties werden 5000 = 500 bossen tulpen uitgedeeld op initiatief van Stichting Vrienden van Elim en Stichting Vrienden van Hospice De Wingerd. De tulpen zijn door sponsoring vanuit de bollenstreek beschikbaar gesteld, waarvoor heel veel dank. Er waren zoveel tulpen dat niet alleen de keiharde werkers in het zonnetje gezet werden, maar ook elke bewoner/zorgvrager ter ondersteuning een zonnestraaltje in de vorm van een bosje tulpen op zijn en haar kamer kreeg.

Een begeleidend bedankkaartje werd bijgesloten met een bemoedigende tekst; Voor zover u dit aan een van deze geringste gedaan hebt, hebt u dit aan Mij gedaan.

Matth. 25:40

Meer berichten