Logo gemeentenieuwsonline.nl
Het bruidspaar Vos-de Bruyn. (foto: Hannah Everse)
Het bruidspaar Vos-de Bruyn. (foto: Hannah Everse) (Foto: Hannah Everse)

Echtpaar Vos-de Bruyn 55 jaar getrouwd

RHENEN - Op 7 april waren Maarten Vos en Cornelia Adriana de Bruyn 55 jaar met elkaar getrouwd. Sinds hun huwelijk woonden zij in Gouderak (gemeente Krimpenerwaard).

De bruidegom was sinds zijn diensttijd (hoofd)-administrateur in Rotterdam en Gouda. Verder was hij gedurende 57 jaar organist in Gouderak. Ook is hij, nog steeds, componist van kerkmuziek. De bruid werkte aanvankelijk in een huisartsenpraktijk in Gouda. Sinds haar huwelijk was zij meer dan 50 jaar vrijwilligster in de Gouderakse gemeenschap met alle denkbare activiteiten. Beiden kregen zij daarvoor een Koninklijke onderscheiding.

Een paar jaar geleden overkwam de bruid een ongeval waardoor het dagelijks onderhoud van hun woning in Gouderak haar teveel werd en moest hun huis verkocht worden. Sinds 1 april 2019 wonen zij met genoegen naast hun dochter aan de Cuneraweg in Rhenen.

Het was wel wat aanpassen in deze streek, want de gewoonten zijn hier toch een stuk anders dan zij gewend waren in Gouderak. Zij genieten nu gelukkig ook weer van de vrije natuur net zoals in hun vorige polderdorp aan de Hollandsche IJssel.

Meer berichten