Logo gemeentenieuwsonline.nl
Eva, Elisa, Johan, Jade, Suzan en Dewi. (foto: Simone Wouters)
Eva, Elisa, Johan, Jade, Suzan en Dewi. (foto: Simone Wouters) (Foto: )

Mooie resultaten bij DGV Dodewaard!

DODEWAARD - Zaterdag 7 maart stond de derde en tevens de laatste plaatsingswedstrijd voor de 4e divisie turnsters van DGV Dodewaard op het programma in Nijmegen.

Elisa Roumimper (senior) Dewi Boumans en Jade van Dodeweerd (pupil 2) mochten van start gaan deze dag. Elisa turnde een nette wedstrijd met mooie punten op brug en balk, waar ze op beide toestellen ondanks de val van de balk tweede werd. Op vloer liet ze wat punten liggen, maar met een mooie einduitslag op het podium ging Elisa met brons naar huis!

Op de andere baan in dezelfde wedstrijd turnden Jade en Dewi. Beiden turnden een mooie wedstrijd en bleven keurig op de balk. Het beste toestel was bij beide dames brug, Jade werd hierop eerste en Dewi vierde. In de einduitslag werd Dewi zesde en ging Jade met de zilveren medaille naar huis!

De wedstrijd hierna mocht Suzan van de Voort (instap) haar wedstrijd turnen. Ze had er zin in en turnde een nette en stabiele wedstrijd. Helaas met een val van de balk wat kostbare punten kostte. Sprong was haar beste toestel en hierop werd ze vierde. In de einduitslag werd Suzan zesde.

Elisa, Dewi en Jade mogen door naar de regiofinale in Beekbergen op 4 april, Suzan is eerste reserve op de lijst. Een mooie reeks wedstrijden hebben deze dames neergezet.

Meer berichten