Logo gemeentenieuwsonline.nl

Familieconcert OG Rhenen: Maart roert zijn staart!

RHENEN - De lente komt eraan, maar voor het zover is... Maart roert zijn staart! Na alle bijzondere concerten van de afgelopen jaren laten alle muzikanten zich weer van een bijzondere kant zien. Op zaterdag 7 maart vanaf 19.00 uur is de Cunerakerk het podium voor dit familieconcert.


Een jonge trompettist, klarinettist en baritonist durven het aan om een solo spelen. Ze worden daarbij begeleid door ervaren muzikanten. We vinden het stoer dat deze leerlingen op het podium durven te klimmen en geven ze graag de ruimte om te schitteren. Het concert wordt afgesloten met een bijzondere uitvoering van de bekende Canon van Johann Pachelbel, die de muzikanten met zijn allen, van jong tot oud, een eigen twist zullen geven. Het belooft weer een afwisselend concert te worden, passend bij het thema Maart roert zijn staart.

"Een concert voor de hele familie! Dit wil je toch niet missen? Bestel snel jouw kaarten op de website van Ons Genoegen: www.onsgenoegen-rhenen.nl. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Jongeren van 12 tot 18 jaar betalen 2,50 euro. Voor volwassenen kost deze avond vol muziek 7,50 euro."

Meer berichten