Logo gemeentenieuwsonline.nl
Caroline laat trots haar boek zien. (Archieffoto)
Caroline laat trots haar boek zien. (Archieffoto) (Foto: Archief)

Streep, of een poging tot

RHENEN - Amper hersteld van haar ziekteproces had Caroline Bles (39) 208 dagen de tijd om zich voor te bereiden op de halve marathon. Op 13 oktober 2019 kwam zij in Eindhoven met een brede glimlach over de finish.

In het najaar van 2018 lachte het leven haar toe. Samen met haar man Benjamin kocht zij een huis in Rhenen en vond zij een nieuwe baan. Maar toen bleek een goedaardige tumor kwaadaardig te zijn. Ineens was alles onzeker. Een tweede operatie bleek noodzakelijk. Begin 2019 was zij hersteld en als houvast gedurende het eerste jaar met controles schreef zij zich in voor de halve marathon van Eindhoven met Ren tegen Kanker (KWF Kankerbestrijding) en lanceerde haar actiepagina. Zij haalde 1800 euro voor het goede doel. En haalde de finish! Zoals ze zelf zegt: “Dit was het beste besluit dat ik kon nemen na een periode waarin onzekerheid en verdriet overheersend waren.”\

Streep, of een poging tot

Caroline besloot de herinneringen aan deze bijzondere periode op te schrijven om niet te vergeten. Met als resultaat het boek, Streep, of een poging tot. In het boek beschrijft zij hoe zij zich door deze periode heen worstelde en hoe zij ondanks alle verdriet lichtpuntjes vond. “Ik gun het iedereen om mijn verhaal te lezen en inspiratie uit op te doen voor de momenten als iemand dat nodig heeft”, vertelt Caroline bescheiden. De eerste reacties op het boek: “Een mooie balans tussen ratio en emotie” en “Stil van…”.

Interesse? Stuur een mail aan Caroline Bles (carolinebles80@gmail.com). Het boek kost 10 euro (exclusief 3,50 euro verzendkosten).

Meer berichten