Logo gemeentenieuwsonline.nl
De starters van 2019 na het aflopen.
De starters van 2019 na het aflopen. (Foto: onbekend)

Hardloopcursus Dijkrunners Dodewaard

DODEWAARD - Op maandag 16 maart start hardloopvereniging De Dijkrunners in Dodewaard weer met een dertienweekse hardloopcursus voor beginners. De afgelopen jaren is deze cursus zeer succesvol gebleken en sluit aan bij de behoefte van velen om op een verantwoorde wijze de uitdaging aan te gaan om meer te gaan bewegen. Minimum leeftijd bedraagt 14 jaar.

De cursustijden zijn op maandag en woensdag van 18.30-19.30 uur. Doel van de cursus is dat je een half uur onafgebroken kunt hardlopen. De kosten bedragen 40 euro. Hiervoor krijg je begeleiding van zeer ervaren trainers, een kopje koffie of thee na de training, heel veel gezelligheid en aanmoedigingen om het vol te houden. Bovendien beloont de club-sponsor, PK Runningshop uit Dodewaard, iedere deelnemer van de cursus met een kortingsbon van 15 procent, te besteden bij de aankoop van een paar hardloopschoenen of hardloopkleding. Kortom, geen enkele belemmering meer om een start te maken met een gezondere leefstijl.

Inschrijven of meer informatie kan via een email naar starter@dijkrunners.nl. Graag naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer vermelden.

Meer berichten