Afbeelding

Sponsor bedankt

Algemeen

OOSTERHOUT - Vanaf het najaar speelt tafeltennisvereniging Oosterhout (TVO) in nieuwe shirts. De shirts zijn gesponsord door GPI Elektrotechniek uit Huissen. Eerder sponsorde GPI Elektrotechniek al andere materialen.

Rishi Jurawan, projectleider bij GPI Elektrotechniek, vertelt dat het ontzorgen van de klant niet alleen op zakelijk gebied hoog in het vaandel staat, maar ook op maatschappelijk vlak. ‘Binnen sportverenigingen wordt er hard gewerkt aan het ontwikkelen van talenten. Dit gebeurt ook bij GPI Elektrotechniek. We bieden onze mensen goede omstandigheden en ontwikkelmogelijkheden. Dezelfde goede omstandigheden willen wij ook mogelijk maken voor de lokale omgeving. Wij dragen dan ook graag een steentje bij om mensen in onze omgeving te helpen om fit en vitaal te blijven.’

De sponsoring draagt bij aan de sterke groei die TVO momenteel meemaakt. Eenzelfde groei maakt GPI Elektrotechniek ook mee. Het bedrijf is daarom afgelopen jaar verhuisd naar een nieuw pand op de Azalealaan 3 in Huissen.

Uitgelicht

Digitale krant