Van bloempotten beschilderen tot stekjesruilActiviteiten in mei bij Huis van Dodewaard

Algemeen

DODEWAARD - Bij Huis van Dodewaard komen buurtgenoten op vrijdag samen voor een gezellig gesprek, een verse maaltijd en voor leuke en vaak creatieve activiteiten. In mei staan de volgende activiteiten op de planning. 

3 mei: geen bijzonderheden
10 mei: oude projectjes & taart. Zijn er eerdere projecten of werkjes die nog niet zijn afgemaakt? Dan is deze dag een goede gelegenheid. Ondertussen wordt er van taart genoten in het kader van moederdag.
17 mei: bloempotjes beschilderen. De verfkwasten worden uit de kast gehaald, want vanaf 13.30 uur wordt er geschilderd. Laat uw creativiteit de loop en maak uw eigen kunstwerk op een of meerdere bloempotjes. Een leuke activiteit, die ook op 31 mei weer goed van pas kan komen.
24 mei: spelletjesmiddag. Iedereen die het leuk vindt, kan meespelen. Welke spellen er worden gespeeld? Dat mogen de gasten zelf bepalen.
31 mei: stekjesmarkt. Stekje over of op zoek naar een andere plant? Kom langs bij de stekjesmarkt. Hier kunt u vanaf 14.00 uur uw stekje met andere enthousiastelingen ruilen voor een ander stekje. Zowel binnen als buitenplantjes zijn welkom. 

Aanmelden kan tot uiterlijk drie dagen van tevoren via huisvandodewaard@swanwelzijn.nl of door te bellen naar 06 82278064. Voor meer info over het Huis van Dodewaard, kunt u kijken op www.swanwelzijn.nl.

Uitgelicht

Digitale krant