Heel gezellige lessen
Heel gezellige lessen Foto: Koos de Bondt

Inloop-informatiemiddag voor senioren over gebruik computer, tablet of smartphone

Algemeen

ELST - Voor 50-plussers uit de gemeente Overbetuwe houdt Forte Fit voor senioren op woensdag 17 januari in Elst een inloop-informatiemiddag over het gebruik van de computer, tablet of smartphone.

Docenten van Forte Fit en SeniorWeb geven deze middag individueel antwoord op uw vragen over Windows 10, veilig internetten en e-mail, het bewerken van foto’s of andere app’s op de computer, tablet of smartphone. Ook geven zij vrijblijvend informatie over het aanbod van computer-, tablet- of smartphonecursussen en workshops en is er gelegenheid tot inschrijven.

Cursussen

Begin februari start Forte Fit in samenwerking met SeniorWeb en de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met diverse computer-, tablet- of smartphonecursussen voor 50-plussers. Het cursusaanbod is vooral gericht op senioren die nog geen of weinig ervaring hebben met het werken op een computer, tablet of smartphone. Voor wat meer ervaren gebruikers zijn er echter ook interessante cursussen. Ook kunnen op aanvraag korte workshops over verschillende onderwerpen aangeboden worden.

De inloop-informatiemiddag vindt plaats op woensdag 17 januari tussen 13.30 en 16.00 uur in sociaal cultureel centrum De Wieken in Elst (Prinses Irenestraat 49). Aanmelden vooraf is niet nodig. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Koos de Bondt, via 0481-482042 of mailen naar computercursus@fortewelzijn.nl.

Uitgelicht

Digitale krant