Logo gemeentenieuwsonline.nl

Bridgecursus voor beginners

BETUWE - De bridgeclubs van Elst (Gld), Huissen en Bemmel organiseren in het komend najaar een bridgecursus voor beginners. De voorbereidingen voor deze cursus, die concreet aanvangt op 21 september zijn al weer gestart. Het eerste cursusdeel omvat twaalf avonden en is rond de jaarwisseling afgerond. Begin 2023 wordt vervolgens gestart met het tweede deel dat ook weer twaalf avonden omvat.

Van bridge wordt gezegd dat het moeilijk is, maar op de eerste lesavond heeft u de kaarten al in de hand en worden u de eerste basisprincipes bijgebracht. Iedereen kan bridgen leren. Het is een buitengewoon fascinerend kaartspel.

In het gebied tussen Arnhem en Nijmegen zijn er vele honderden enthousiaste spelers die wekelijks, thuis of in clubverband, één of meer avonden aan de bridgesport besteden. Bridgen is méér dan alleen kaarten. Vooral ook het sociale aspect is heel belangrijk. Hebt u niet leren bridgen, dan hebt u niet goed voor uw oude dag gezorgd! Als u wilt kennismaken met deze prachtige denksport is dit de kans om mee te doen.

Bij de cursus wordt gebruik gemaakt van moderne leermiddelen. Het plezier in het spel staat bij de lessen voorop en u zult zich snel thuis voelen. U kunt zich per paar of als groep maar zeker ook alleen opgeven bij Steef Weijers, email steefweijers@hotmail.com of per telefoon 06 45638238. Hij is gediplomeerd NBB-bridgedocent. Uiteraard kunt u bij hem ook de verdere details over deze cursus vernemen. Ook op de websites van de hierboven vermelde bridgeclubs kunt u over deze cursus lezen.

Meer berichten