Nieuw uitgiftepunt voedselbank Neder-Betuwe zoekt chauffeurs en uitdelers!

Algemeen

NEDER-BETUWE - Ook in Neder-Betuwe zijn veel mensen wekelijks geholpen met een voedselbankpakket van de voedselbank. Voor mensen die niet in de buurt wonen kan het lastig zijn om iedere vrijdag af te reizen naar Tiel om daar een pakket met boodschappen op te halen. 

Daarom wordt er voor mensen uit Neder-Betuwe die met dit vervoersprobleem kampen binnenkort een nieuw uitgiftepunt geopend in Dodewaard. Iedereen die aangemeld is bij de voedselbank en die de voorkeur geeft aan het ophalen van een samengesteld pakket in Dodewaard, kan hier gebruik van maken. Het idee is ontstaan vanuit enthousiaste bewoners. Om het uitgiftepunt te kunnen realiseren, zijn er nog helpende handen nodig.

Hoe kun je helpen?

We zoeken chauffeurs die op vrijdagochtend vanaf 10.00 uur de pakketten willen ophalen bij de voedselbank in Tiel en deze af te leveren bij het uitgiftepunt in Dodewaard. Het vervoer wordt geregeld. Tussen circa 12.00 en 14.00 uur worden de pakketten op locatie uitgedeeld aan de bewoners. Het zou fijn zijn als je na het rijden kunt helpen met uitdelen. Wil je liever alleen rijden of alleen helpen met het uitdelen van de pakketten? Ook dan is jouw hulp van harte welkom. 

Contactgegevens
Lijkt het jou leuk om je (af en toe) op vrijdag een paar uur hiervoor in te zetten? Of heb je nog vragen? Neem dan contact op met een van de initiatiefnemers: Co√∂rdinator - Chris van den Berg, telefonisch via 06 46018209 of per mail via cvdberg@live.nl.  Joop van Neerbos, telefonisch via 0648069356 of per mail via van_neerbos@hotmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant