Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Wandelaars.</p>

Wandelaars.

(Foto: Stichting Het Gehandicapte Kind)

Mega Wandel Marathon voor kinderen met een handicap

ARNHEM - In de prachtige omgeving rond Arnhem vindt op zaterdag 14 mei de eerste editie van de Mega Wandel Marathon plaats: het mooiste wandelfeest van Nederland! De Mega Wandel Marathon is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Iedereen kan en mag meewandelen en zo sponsorgeld ophalen om projecten voor kinderen met een handicap te steunen. Inschrijven kan via: www.megawandelmarathon.nl.

De start- en finishlocatie is Sportcentrum Papendal in Arnhem. Deelnemers kunnen kiezen uit vier afstanden: 4 km, 10 km, 21 km of zelfs 42 km! Zo vindt iedereen de uitdaging die bij haar of hem past. Uiteraard zijn alle routes rolstoeltoegankelijk. De routes kunnen individueel of in een team worden gelopen. Onderweg is er volop entertainment, zoals muziek en optredens. De dag eindigt met een spetterende slotshow met als speciale gast Dries Roelvink.

Langs de route van de Mega Wandel Marathon is er van alles te beleven: muziek, theater en meer. Douwe Bob en Vincent Bijlo wandelen mee. We sluiten af met een spetterend slotfeest met ondermeer Dries Roelvink.
“Wil je meer informatie of wil je een handje helpen als vrijwilliger deze dag? Neem dan contact op met Isabella Kempers: ikempers@gehandicaptekind.nl.”

Meer berichten