Logo gemeentenieuwsonline.nl

GGD Gelderland-Zuid vaccineert ook in Zaltbommel

REGIO - GGD Gelderland-Zuid start op donderdag 8 april met vaccineren vanuit het Van der Valk Hotel Zaltbommel aan de Hogeweg 56. Voorlopig wordt de doelgroep 70-plus er met het Pfizer-vaccin gevaccineerd.

De vaccinatielocatie is gehuisvest in een zijvleugel van het Van der Valk Hotel in Zaltbommel. Vanuit daar wordt op 8 april gestart met vaccineren van 8.00 tot 13.30 uur. Als er meer vaccin is zal de locatie ook in de middag en avond gebruikt worden.

In Zaltbommel wordt de doelgroep 70-plus met het Pfizer-vaccin gevaccineerd. De drie minuten gevaccineerd kunnen worden. Er wordt landelijk bepaald wie er wanneer aan de beurt is voor de vaccinaties. Dit is na te lezen op www.coronavaccinatie.nl.

GGD Gelderland-Zuid vaccineert in Malden en Tiel zorgmedewerkers met het AstraZeneca vaccin. In Culemborg, Tiel en Wijchen worden net als (straks) in Zaltbommel 70-plussers gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Wie aan de beurt is voor een vaccinatie ontvangt via de post of via de werkgever een uitnodiging.

GGD Gelderland-Zuid heeft vanaf april vijf vaccinatielocaties met in totaal veertig priklijnen en voldoende geschoold personeel. De GGD is er klaar voor om bij voldoende vaccin flink op te kunnen schalen.

Meer berichten