Jubilarissen Stefan Kemp (l) en David Schouten (r).
Jubilarissen Stefan Kemp (l) en David Schouten (r). Foto: Richard Hulshof fotografie

Succesvol jaarconcert Ochten

Algemeen

OCHTEN - Het jaarconcert van Harmonie Ochten was een groot succes.Het orkest stond weer onder leiding van Hans van Gemert. De avond werd aan elkaar gepraat door ladyspeaker Rina van Westreenen.

In een afgeladen zaal van het Dorpshuis kreeg het publiek een gevarieerd concert te horen. De nummers waren uitgekozen rond het thema ‘Space’. Bij de soms verrassende muziekstukken werden videobeelden getoond die extra kleur gaven aan het concert. 

Oorspronkelijke videobeelden van de Apollo 11 op weg naar de maan, spectaculaire opnames van het noorderlicht, fragmenten uit Star Wars en Startrek bewogen mee met de muziek van het orkest. Daarnaast kreeg men indrukwekkende beelden uit de oneindige ruimte van verre sterrenstelsels en planeten.
Ook werden tijdens de avond twee jonge muzikanten in het zonnetje gezet. Zij kregen een oorkonde bij hun vijfjarig jubileum: Stefan Kemp, xylofoon en David Schouten, euphonium.

Bij de verloting in de pauze waren weer leuke prijzen te winnen. Alle loten waren snel uitverkocht waarmee de harmonie voor deze mooie, gratis muziekavond aardig uit de kosten is gekomen.

Uitgelicht

Digitale krant