Afbeelding

Beddenspecialist Topslapen Elst viert éénjarig bestaan

Zakelijk

ELST - Vorig jaar op 30 augustus opende Charlotte Melis haar mooie beddenzaak onder de naam Beddenspecialist Topslapen aan de Dorpsstraat 40 in Elst. Een complete beddenspeciaalzaak met aan de voorzijde een ruime bed- en badtextiel collectie van het merk Vandyck met daarnaast een complete collectie in matrassen, boxsprings, lattenbodems en mooie ledikanten.

Het afgelopen jaar hebben Charlotte en haar collega Patricia al veel klanten mogen helpen aan een goede en gezonde nachtrust. Een belangrijk onderdeel hierbij is de unieke SlaapID meting die je slaapgedrag registreert, gewoon thuis in je eigen bed!


Vanaf zaterdag 14 september aanstaande is het feest en viert Beddenspecialist Topslapen Elst alweer haar éénjarig bestaan. In deze week zijn er iedere dag leuke aanbiedingen en worden er diverse workshops en informatie dagen georganiseerd. Zo mag je op een spreekuur komen en krijg je van een fysiotherapeut advies over de juiste slaaphouding.

Maar je kunt in die week ook kans maken op een gratis hotelovernachting voor twee personen inclusief ontbijt! Daarnaast mag iedereen meedoen aan de grote ontwerpwedstrijd: ontwerp je eigen dekbedovertrek! Ben je toe aan een complete ontspanning voor het slapengaan schrijf je dan in voor een gratis Yoga les bij Topslapen gewoon gezellig in de winkel en beleef deze unieke ervaring
(Alle activiteiten zijn alleen in het filiaal in Elst)!

Kijk voor het complete programma op https://www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst/.

Beddenspecialist Topslapen Elst, Dorpsstraat 40, Elst, 0481 745749, www.beddenspecialist.nl/topslapen-elst
Beddenspecialist Topslapen Arnhem, Nieuwstraat 4, Arnhem, 026 4422777, www.beddenspecialist.nl/topslapen-arnhem;

Uitgelicht

Digitale krant