Logo gemeentenieuwsonline.nl

Betuwe Onderneemt Beter zet regio op de kaart met 'storytelling'

Journalist Roelof Hemmen presenteert 26 maart De Betuwe Draait Door, een avond voor en door ondernemers.
Journalist Roelof Hemmen presenteert 26 maart De Betuwe Draait Door, een avond voor en door ondernemers. (Foto: Walter Kallenbach)

BETUWE - Storytelling. Dat is waar Betuwe Onderneemt Beter dit jaar om draait. Want onze regio is er een om trots op te zijn. En de verhalen van onze ondernemers zijn het meer dan waard om verteld en gehoord te worden. Betuwe Onderneemt Beter organiseert daarom op 26 maart ‘De Betuwe Draait Door’. Journalist Roelof Hemmen legt die avond prikkelende stellingen voor aan ondernemers en politieke kopstukken.Op dinsdagavond 26 maart zijn ondernemers uit Overbetuwe en Lingewaard van harte welkom bij ‘De Betuwe Draait Door’. De ontvangst is vanaf 18.00 uur. Om 19.00 uur start Betuwe Onderneemt Beter. Journalist Roelof Hemmen ontvangt in Theater De Kik in Elst spraakmakende gasten uit onze regio en gaat met hen in gesprek, onder andere over de zakelijke aantrekkingskracht van de regio en de kansen die ondernemers zien. Natuurlijk staan verhalen van ondernemers centraal: zo schuiven onder andere Hans Geveling (Albert Heijn Huissen) en Theo van Workum (Rent-All) aan tafel aan. Maar ook kopstukken uit de Overbetuwse en Lingewaardse politiek ontbreken niet.

Anders dan anders
Betuwe Onderneemt Beter is in 2019 anders dan anders. Donny Meeusen, voorzitter van Stichting Betuwe Onderneemt Beter: “Ondernemers komen ons dit jaar vooral vaker tegen. Niet alleen tijdens de twee events die we organiseren, ook op social media. Want onze ondernemers mogen vaker in de spotlights staan, ook online.” De verkiezing van de ondernemer van het jaar en Rabobank Talent Award blijft natuurlijk deel uitmaken van het programma. Meeusen: “Op maandagavond 17 juni is dat het slotstuk”. Meer info en aanmelden: www.betuweonderneemtbeter.nl

Meer berichten