(foto: John van Ingen)
(foto: John van Ingen) Foto: John van Ingen

Koningsdag in Dodewaard: één groot feestelijk succes!

Algemeen

DODEWAARD - Wat een avond en dag in Dodewaard! Dit jaar was Koningsavond en Koningsdag werkelijk onvergetelijk dankzij de geweldige samenwerking tussen de Oranjevereniging Dodewaard en de Voetbalvereniging Dodewaard. 

De feestavond met Ferry de Lits en Feest DJ Matthew was volledig uitverkocht, en wat een feest was het! De muziek was fantastisch en de dansvloer stond de hele avond vol. Dit was een avond om nooit te vergeten!

En dan Koningsdag zelf. De dag begon met een mooie aubade door ondersteuning van KNA, Amicitia en het Dodewaards mannenkoor onder een dreigende lucht, maar daarna werd het weer ons gunstig gezind. Het bleef droog en de zon brak zelfs door! Het leek wel alsof het zo had moeten zijn. Dankzij de zon en het grote aantal leuke activiteiten voor jong en oud, werd het een fantastische dag met een geweldige opkomst van bezoekers. De lachende gezichten van de kinderen en het enthousiasme van de volwassenen spraken boekdelen.

Dit succes hadden we echter nooit kunnen bereiken zonder de inzet van onze fantastische vrijwilligers en de gulle steun van onze sponsoren. Aan alle vrijwilligers, sponsoren en iedereen die heeft bijgedragen aan deze geslaagde Koningsavond en Koningsdag: een enorm grote dank! Jullie zijn de reden dat Dodewaard zo’n hechte en levendige gemeenschap is.

Laten we dit momentum vasthouden en uitkijken naar volgend jaar, want na zo’n geslaagd feest kunnen we alleen maar hopen dat de volgende Koningsavond en -dag net zo geweldig worden! Volgend jaar doen we er zelfs nog een schepje bovenop en zullen we Dodewaard weer omdopen tot Bogendorp.

Uitgelicht

Digitale krant