(eigen foto)
(eigen foto) Foto: Eigen foto

Moeke Rhenen in het zonnetje

Algemeen

RHENEN - Afgelopen woensdag hebben Marcel van de Berg en Riek van de  Mast (van het Klankbord Rhenen) aan restaurant Moeke Rhenen een ingelijste oorkonde gegeven. 

Zij waren de winnaars van onze actie om horecagelegenheden te bezoeken en te kijken of ze goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking. De beperking van alles zijn, van slecht ter been, een prikkelstoornis tot in een rolstoel en alles wat er nog tussen kan. 

Op 18 april was de winnaar door wethouder Dick Poortinga bekendgemaakt op het Gemeentehuis. Het lijstje heeft een mooie plek gekregen op de gebakvitrine, zodat het direct goed zichtbaar is voor de klanten. Ook hebben ze eenzelfde sticker gekregen voor op de deur.

Later op de ochtend is Marcel nog naar de nummers 2. ( Residence Rhenen) en 3. ( Eastern Plaza Elst gegaan om hen dezelfde sticker voor de deur te overhandigen, met daarop de vermelding 2e en 3e plaats. Dit werd heel erg gewaardeerd.

Alle drie hebben ze ook een aanmoediging gekregen om met wat aanpassingen hier en daar nóg beter toegankelijk te worden. 

Uitgelicht

Digitale krant